Arfan bhatti tv2 journalist

TV 2s nyhetsredaktør hadde forhold til Arfan Bhatti

TV 2s nyhetsredaktør hadde forhold til Arfan Bhatti: – Forståelse for at dette kommer opp

4. jul. 2022 — Nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2 hadde et forhold til Bhatti på midten av 2000-tallet, da hun var journalist. Det var Aftenposten som …

Nyhetsredaktør Karianne Solbrække hadde et forhold til straffedømte Arfan Bhatti på midten av 2000-tallet. Sjefredaktør Olav T. Sandnes avviser at hun er inhabil i dekningen av saker der han omtales.

Nyhetsredaktør hadde forhold til Arfan Bhatti … – Dagsavisen

Nyhetsredaktør hadde forhold til Arfan Bhatti, men ifølge TV 2 er hun ikke inhabil i dag – Dagsavisen

4. jul. 2022 — Da Solbrække var journalist i TV 2 på midten av 2000-tallet, hadde hun et forhold til Bhatti. Forholdet kom fram i forbindelse med at Bhatti sto …

TV 2s nyhetsredaktør Karianne Solbrække hadde for 16 år siden et forhold til Arfan Bhatti. Kanalen har ikke vurdert henne som inhabil i saker der han omtales.

TV2-redaktør om eget forhold til kjent islamist i intern e-post

Pressen, TV2 | TV2-redaktør om eget forhold til kjent islamist i intern e-post: – Som dere vet, gjorde jeg en stor tabbe for 16 år siden

4. jul. 2022 — Solbrække og Bhatti hadde nemlig et romantisk forhold mot slutten av … nyhetsredaktøren som inhabil i saker som omfatter Arfan Bhatti.

TV2s nyhetsredaktør forklarer at hennes fortid ikke skal være en «elefant i rommet».

TV-2 Solbrække: – På kort tid ødela jeg alt som betydde noe …

TV-2 Solbrække: – På kort tid ødela jeg alt som betydde noe for meg | Kampanje

16. jul. 2022 — At jeg som journalist hadde et forhold til en som var kriminell. … forhold til den kjente islamisten og straffedømte Arfan Bhatti i 2006, …

Men TV 2s nyhetsredaktør avviser at hun har gjort andre presseetiske synder utover rolleblandingen.

TV 2: Nyhetsredaktør Karianne Solbrække skal ikke lenger ta …

TV 2: Nyhetsredaktør Karianne Solbrække skal ikke lenger ta avgjørelser i saker om Arfan Bhatti

6. jul. 2022 — Solbrække hadde for 16 år siden et forhold til Bhatti. Den gang jobbet hun som journalist, men hun tok siden steget opp som nyhetsredaktør i …

Nyhetsredaktør i TV 2 Karianne Solbrække skal ikke ta redaktøravgjørelser i saker knyttet til Arfan Bhatti. Dette er klart etter at hun selv ba om det.

TV 2s nyhetsredaktør har hatt et forhold til Arfan Bhatti

TV 2s nyhetsredaktør har hatt et forhold til Arfan Bhatti: – Ikke inhabil, sier TV 2-sjefen

4. jul. 2022 — Hun var da journalist. Likevel har ikke TV 2 vurdert Solbrække som inhabil i saker om Bhatti. Solbrække har vært nyhetsredaktør i TV 2 siden …

TV 2-redaktør Karianne Solbrække hadde en periode på 00-tallet et forhold til straffedømte Arfan Bhatti. «Vi skal selvsagt ikke la vår journalistikk preges av verken min eller andres fortid», skriver hun i en intern e-post.

Nå merker TV 2 alle Bhatti-sakene – Journalisten

Nå merker TV 2 alle Bhatti-sakene

24. sep. 2022 — Arfan Bhatti fotografert under en demonstrasjon i 2020. … artikler som i ettertid er publisert på tv2.no – er merket med følgende tekst:.

Opplyser om at nyhetsredaktøren er inhabil i saker om Arfan Bhatti.

Nyhetsredaktør hadde forhold til Arfan Bhatti … – Journalisten

Nyhetsredaktør hadde forhold til Arfan Bhatti, men ifølge TV 2 er hun ikke inhabil i dag

4. jul. 2022 — «Vi skal selvsagt ikke la vår journalistikk preges av verken min eller andres fortid», skriver hun i eposten. Hun skriver også at forholdet var …

TV 2s nyhetsredaktør Karianne Solbrække hadde for 16 år siden et forhold til Arfan Bhatti. Kanalen har ikke vurdert henne som inhabil i saker der han omtales.

TV 2: Ikke endret mening om nyhetsredaktørens habilitet i … – VG

TV 2: Ikke endret mening om nyhetsredaktørens habilitet i saker om Arfan Bhatti – VG

4. jul. 2022 — I en intern e-post i TV2 skriver nyhetsredaktør Karianne Solbrække om sitt tidligere forhold til den kjente islamisten Arfan Bhatti.

I en intern e-post i TV2 skriver nyhetsredaktør Karianne Solbrække om sitt tidligere forhold til den kjente islamisten Arfan Bhatti. – Jeg har forståelse for at dette kommer opp, skriver hun til VG.

TV 2-journalisten: – Jeg hadde en dårlig følelse – VG

15. apr. 2008 — Journalisten startet med å forklare at hun møtte Arfan Bhatti i forbindelse … med at politiet pågrep Bhatti, ble TV2-reporteren sykmeldt.

OSLO TINGHUS (VG Nett) TV 2-journalisten, som hadde et kjærlighetsforhold til terrortiltalte Arfan Bhatti, fikk oppholde seg i bakkorridorene før hun startet å vitne i dag.

Keywords: arfan bhatti tv2 journalist, bhatti tv2 kjæreste navn, tv2 journalist bhatti