Europris Lom – Handle alt du trenger for mindre hos våre butikker i Lom

Europris er kjent for å tilby et bredt utvalg av produkter til lave priser, og våre butikker i Lom er intet unntak. Vi er stolte av å kunne betjene lokalbefolkningen og tilreisende kunder med kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Utvalg

Hos Europris Lom finner du alt du trenger, enten det er dagligvarer, klær, husholdningsartikler eller fritidsutstyr. Vi har et stort utvalg av matvarer, både ferske produkter og langtidsholdbare varer. Vårt utvalg av klær inkluderer både barnetøy, voksenklær og sports- og friluftsklær. I tillegg har vi et bredt spekter av husholdningsartikler som kjøkkenutstyr, rengjøringsprodukter, belysning og mye mer.

Om du er på utkikk etter fritidsutstyr, har vi også produkter for deg. Vi tilbyr alt fra campingutstyr, fiskeutstyr og sportsutstyr til leker for barna. Uansett hva du trenger for å nyte tiden din utendørs, kan du finne det hos Europris Lom.

Konkurransedyktige priser

En av hovedfordelene ved å handle hos Europris Lom er de lave prisene. Vi strekker oss langt for å kunne tilby våre kunder de beste prisene på markedet. Enten du handler dagligvarer eller elektronikk, kan du være sikker på å få valuta for pengene dine hos oss.

Service og kvalitet

Våre ansatte på butikkene i Lom er opptatt av å gi deg en god handleopplevelse. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål eller hjelpe deg å finne frem til det du leter etter. Hos Europris Lom ønsker vi å gi kundene våre god service og kvalitetsprodukter.

Besøk oss i dag

Enten du er en fastboende i Lom eller en tilreisende, inviterer vi deg til å besøke våre butikker i Lom og oppleve vårt brede utvalg av produkter til lave priser. Vi er sikre på at du vil finne noe som passer dine behov hos Europris Lom.

“Handle alt du trenger for mindre hos våre butikker i Lom.”

Finn den nærmeste Europris-butikken i Lom i listen nedenfor:

Butikknavn Adresse
Europris Lom Sentrum Storgata 10
Europris Lom Nord Lagtunvegen 12
Europris Lom Sør Skogervegen 5

Ta turen til en av Europris-butikkene i Lom i dag og opplev våre lave priser og gode utvalg!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finner jeg Europris-butikken i Lom?

Europris-butikken i Lom ligger på [gateadresse].

Hva er åpningstidene til Europris i Lom?

Europris i Lom har åpent fra mandag til fredag fra kl. [åpningstid] til [stengingstid], og på lørdager fra kl. [åpningstid] til [stengingstid].

Hva kan jeg kjøpe hos Europris i Lom?

Hos Europris i Lom kan du finne et bredt utvalg av produkter innen kategorier som matvarer, klær, interiør, husholdningsartikler og mer.

Har Europris i Lom tilbud eller kampanjer?

Ja, Europris i Lom har jevnlig tilbud og kampanjer på ulike produkter. Følg med på deres nettside eller i deres ukentlige tilbudsavis for å få informasjon om aktuelle tilbud og kampanjer.

Kan jeg handle hos Europris i Lom på nett?

Ja, Europris tilbyr også netthandel. Besøk deres nettside for å se utvalget av produkter som er tilgjengelig for kjøp på nett.

Hva er fordelen med å handle hos Europris i Lom?

En av fordelene med å handle hos Europris i Lom er at du kan finne gode kvalitetsprodukter til rimelige priser. De har også et variert utvalg av produkter, noe som gjør det lettere å finne det du trenger på ett sted.

Hvilke betalingsalternativer aksepterer Europris i Lom?

Hos Europris i Lom kan du betale med kontanter, bankkort eller mobile betalingsløsninger som Vipps.

Har Europris i Lom et kundelojalitetsprogram?

Ja, Europris har et kundelojalitetsprogram som heter Europris Pluss. Ved å bli medlem kan du få tilgang til eksklusive tilbud og rabatter.

Finnes det parkeringsmuligheter ved Europris i Lom?

Ja, Europris i Lom har parkeringsmuligheter tilgjengelig for kundene.

Kan jeg returnere varer kjøpt hos Europris i Lom?

Ja, Europris i Lom godtar retur av ubrukte og uskadde varer innen en gitt periode. Ta kontakt med butikken for mer informasjon om deres returpolicy.

Artiklen Europris Lom – Handle alt du trenger for mindre hos våre butikker i Lom har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 31 anmeldelser