Finn tokvam hellbillies

Finn Tokvam låtskriver på nytt Hellbillies-album – Frikk Musikk

Finn Tokvam låtskriver på nytt Hellbillies-album | kontakt artist

18. okt. 2021 — Da Hellbillies spurte Finn Tokvam om han ville skrive tekster til det nye albumet deres, var det et tilbud det ikke var aktuelt å takke nei …

Da Hellbillies spurte Finn Tokvam om han ville skrive tekster til det nye albumet deres, var det et tilbud det ikke var aktuelt å takke nei til. Nå er albumet Blå dag ute, og to av tekstene er signert Finn Tokvam: Vestlending med høgdagard og Shangri-la. Kontakt finn@frikk.no eller telefon 92 68 72 12 Finn

Finn Tokvam on Twitter: “Fekk signert vinyl i går …

7. des. 2021 — Fekk signert vinyl i går! Medaasprisvinnarane Hellbillies Å setje på ein LP. Det er stas det. Translate Tweet.

Finn (48) møtte Hellbillies etter konsert. Der fekk han eit …

Alltid ei storhending når det kjem noko nytt frå Hellbillies. Denne gongen er det ekstra stort. Tenk å få lov å jobbe med dette bandet! @hellbillies.

Albumanmeldelse Hellbillies «Blå dag»: 24 timers service – VG

Kultur, Flåm | Finn (48) møtte Hellbillies etter konsert. Der fekk han eit spørsmål som førte til ei veke med prestasjonsangst

7. feb. 2020 — Han kom i prat med Hellbillies etter ein konsert, og blei spurt om å skriva songtekst. No går ein gutedraum i oppfylling for Finn Tokvam.

Han kom i prat med Hellbillies etter ein konsert, og blei spurt om å skriva songtekst. No går ein gutedraum i oppfylling for Finn Tokvam.

Hellbillies i eksil – på Ål! – Musikkavisen Puls

Sogn, Musikk | Finn er debutant på det nye albumet til Hellbillies: – Det er gromt

13. sep. 2021 — – Eg fekk draumespørsmålet, seier Finn Tokvam. Finn er ein kjend mann gjennom blant anna radioprogramma Radio Røynda og P.I.L.S, romanen Tyl og …

I ungdomsåra venta han på ferja halv 12, dei siste vekene har han venta på at debutalbumet skulle bli lansert.

Blå dag // CD – D2Shop

Albumanmeldelse Hellbillies «Blå dag»: 24 timers service – VG

10. sep. 2021 — En generasjon ut i karrieren gjør Hellbillies mer eller mindre det … med Arne Moslåtten – og nytt for Hellbillies – sogningen Finn Tokvam.

En generasjon ut i karrieren gjør Hellbillies mer eller mindre det samme som før. Nesten like godt også.

Musikkavisen Puls: Hellbillies i eksil – på Ål!

25. mar. 2020 — … spilt inn på legendariske Sundrehall i bandets hjemtrakter på Ål, og tekstene er signert Tom Roger Aadland og Finn Tokvam.

Hellbillies i eksil – på Ål!, fra Musikkavisen Puls.

Blå dag // CD – D2Shop

Det er alltid en merkedag når det kommer ny musikk fra Hellbillies, og de siste 30 … med tekster signert Arne Moslåtten, Tom Roger Aadland og Finn Tokvam.

Det er alltid en merkedag når det kommer ny musikk fra Hellbillies, og de siste 30 årene har det blitt mange slike. 10. september slipper Aslag og Lars Haavard Haugen og resten av bandet det som blir deres tolvte studioalbum. I Hellbillies´ tekstunivers har det alltid vært rom for hverdags-refleksjoner, god historiefortelling og ømme kjærlighetsviser. På det nye albumet «Blå dag» finner vi alt dette i rikt monn, med tekster signert Arne Moslåtten, Tom Roger Aadland og Finn Tokvam.

Keywords: finn tokvam hellbillies