Lindmo gjester 2022: Nye spennende gjester kommer til Lindmo i NRK

TV-programmet Lindmo har gjennom årene blitt kjent for å bringe spennende gjester inn i norske husholdninger. Her får seerne muligheten til å bli bedre kjent med både norske og internasjonale kjendiser. I 2022 er det ingen unntak, og det er allerede annonsert en rekke nye og spennende gjester som vil dukke opp på skjermen.

NRKs populære talkshow

Lindmo er et populært talkshow som sendes på NRK. Programmet har blitt en stor suksess, og er både underholdende og engasjerende. Ingerid Stenvold er programlederen som tar imot gjestene og leder samtaler om aktuelle og interessante temaer.

Spennende gjester i 2022

I 2022 har Lindmo fått tak i en imponerende liste over gjester som vil være med på å underholde seerne. Gjestene spenner over et bredt spekter av fagfelt og bakgrunner, slik at det er noe interessant for enhver seer.

  • Ludvig Løkholm Lewin
  • Tuva Fellmann
  • Pernille Sørensen
  • Lise Askvik
  • Sverre Sætre
  • Alexander Rybak
  • Guri Solberg

Disse gjestene vil gi publikum et innblikk i deres liv, karrierer og meninger. Fra kulturelle ikoner til samfunnsdebattanter og musikalske talenter, Lindmo har sørget for å ha noe for enhver smak.

Eksklusive intervjuer

Lindmo er kjent for å levere eksklusive intervjuer med spennende personligheter. Programlederen får ofte gjestene til å åpne seg opp og dele sine tanker og følelser på en unik måte. Dette gir seerne en mulighet til å se en annen side av kjente personer, og skaper en nærhet og tilknytning mellom seer og gjest.

Med de nye gjestene som kommer til Lindmo i 2022, kan seerne glede seg til enda flere interessante samtaler og øyeblikk på skjermen. Norske kjendiser og internasjonale stjerner vil bidra til å skape et variert og spennende program, som fortsetter å utforske ulike aspekter av populærkulturen, samfunnet og mennesker generelt.

Konklusjon

Lindmo gjester i 2022 bringer med seg en spennende liste av personligheter, som appellerer til interesser og nysgjerrighet hos seerne. Programmet har etablert seg som en plattform for engasjerende og underholdende samtaler, og med de kommende gjestene, ser det ut til at Lindmo fortsetter å levere. Så sikre deg godstolen og følg med på NRK for å få med deg de nye og spennende episodene av Lindmo i 2022!

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er gjestene på Lindmo i 2022?

Dessverre har ikke NRK offentliggjort gjestelisten for Lindmo i 2022 ennå. Vi må vente på bekreftelser fra NRK.

Hvor kan jeg finne informasjon om gjestene på Lindmo?

Du kan finne informasjon om gjestene på Lindmo ved å besøke NRKs offisielle nettside eller følge med på Lindmo’s sosiale medier-kontoer. Her får du oppdatert informasjon om kommende gjester.

Hvilke kjente personer har vært gjester på Lindmo tidligere?

Lindmo har hatt et mangfold av kjente personer som gjester, inkludert artister, skuespillere, politikere og andre offentlige personer. Noen av de tidligere gjestene inkluderer Jan Thomas, Marit Bjørgen, Petter Stordalen og Ingrid Espelid Hovig.

Hvor lenge har Lindmo vært på NRK?

Lindmo har blitt sendt på NRK siden 2012, og har blitt en populær talkshow-serie. Programmet er kjent for sine interessante gjester og underholdende samtaler.

Når sendes Lindmo på NRK?

Lindmo sendes vanligvis på lørdagskvelder på NRK, men tidspunktet kan variere avhengig av annet programinnhold. Det er alltid lurt å sjekke NRKs sendeskjema for å få oppdatert informasjon om tidspunktet for sending.

Hvem er programleder for Lindmo?

Anne Lindmo er programleder for Lindmo og har vært med siden starten av serien. Hun er kjent for sin profesjonalitet og evne til å lede samtaler med gjestene på en engasjerende måte.

Hva er konseptet til Lindmo?

Lindmo er et talkshow der kjente personer inviteres som gjester for å snakke om ulike temaer. Programmet er preget av avslappede samtaler og interessante innblikk i gjestenes liv og karrierer.

Kan jeg få billetter til å være publikum på Lindmo?

Ja, det er mulig å få billetter til å være publikum på Lindmo. Du kan finne informasjon om hvordan du kan få billetter ved å besøke NRKs nettside og følge instruksjonene der.

Hvor lang tid tar en episode av Lindmo?

Varigheten av en Lindmo-episode varierer, men vanligvis varer de omtrent én time. Dette kan imidlertid variere avhengig av innholdet og lengden på gjestenes samtaler.

Hvordan kan jeg kontakte Lindmo?

Hvis du ønsker å kontakte Lindmo, kan du besøke NRKs nettside og finne kontaktskjemaet deres. Du kan bruke dette skjemaet til å sende inn spørsmål eller forespørsler knyttet til programmet.

Artiklen Lindmo gjester 2022: Nye spennende gjester kommer til Lindmo i NRK har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 34 anmeldelser