Sigbjørn frengen nrk

Da Idun fløy til fjells for å redde flokken – NRK

24. des. 2021 — Sigbjørn Frengen (30) strammer stroppene på den store blå sekken sin. Det er senhøst og han har pakket ned varme klær og proviant i tillegg …

2. april 2021 – Mellom himmel og jord – NRK Radio

2. apr. 2021 — Det har også Sigmund Frengen gjort. Han er moskusguide på Dovrefjell. Men det har vært noen skikkelige bratte bakker opp dit.

Mona B. Riise har ett lidenskapelig forhold til åndelig musikk, men sliter med religionen. Selv om hun lengter. Renate Nedregård snakker om den historiske Jesus, oppvigleren som startet en verdensreigion. Vi blir også med inn i drivhuset til Jonas Sørensen (25) Der har han funnet sin lidenskap. Det har også Sigmund Frengen gjort. Han er moskusguide på Dovrefjell. Men det har vært noen skikkelige bratte bakker opp dit.

Når kjemien stemmer – 4. Endelig nærkontakt (Sesong 1)

15. sep. 2016 — Live Bressendorf Lindseth; Sigbjørn Frengen. Programleder: Per Olav Aukrust Alvestad. Opphavsrett NRK © 2023.

Sigbjørn mot kreft – Facebook

Sigbjørn mot kreft. 572 likes. På denne siden vil jeg eller … om kreft og moskus på NRK P1 i løpet av den neste … Inger Jørgine Frengen Gissinger.

Jostein Engmark må ikke røpe triksene i offentlige … – Facebook

Facebook

Vår guide Sigbjørn klarte det nesten ingen har gjort før Han fant moskusflokken som lever på svenskegrensa … https://tv.nrk.no/se?v=NNFA02121821&t=1786s.

Vår guide Sigbjørn klarte det nesten ingen har gjort før🥳 Han fant moskusflokken som lever på svenskegrensa! 🕵️🤩 Se innslaget fra Dagsrevyen her:…

Filmet Dovrefjell-scener til ny stor BBC-serie – opp.no

Filmet Dovrefjell-scener til ny stor BBC-serie – opp.no

25. sep. 2022 — BBC-representanten benytter anledning til å rose guide, Sigbjørn Frengen fra Oppdal Safari, for hans bistand til filmteamet da de var på …

Når det er snakk om hvem som lager de beste naturfilmdokumentarene, er de i en egen klasse. Nå har BBC igjen vært på Dovrefjell og filmet moskus til det som blir en en ny stor serie om skandinavisk villmark.

Oppdaget moskus ved kysten – men det er ingen …

Oppdaget moskus ved kysten – men det er ingen rekordvandrer. Ingen slår Harriet! – opp.no

2. sep. 2022 — Derfor reiste moskusguide Sigbjørn Frengen i Oppdal Safari i fjor høst … For Frengen fant igjen Idun, og seks andre moskus, ifølge NRK som …

En moskus har fått stor medieoppmerksomhet etter at den ble sett i Isfjorden torsdag. Men moskus har vandret mye lenger før.

Tillatelse til bruk av drone til filming av moskus 9. mars 2021

9. mar. 2021 — program – NRK Luftfoto … Søknad fra NRK om å bruke drone i Dovrefjell-Sunndalsfjella … Sigbjørn Frengen (guide) er ansvarlig.

Articles by Eva Laukøy’s Profile | NRK Journalist – Muck Rack

NRK Verified. En stor brun kasse dinglet i en stropp under helikopteret. Der inne, helt uvitende om hva hun hadde i vente, lå Idun. Sigbjørn Frengen (30) …

Keywords: sigbjørn frengen nrk