Vg meteoritt 2021

Meteor observert over store deler av landet: – Dette er sjeldent

Meteor observert over store deler av landet: – Dette er sjeldent – VG

25. jul. 2021 — Det sa Morten Bilet i Norsk meteornettverk til VG natt til søndag. – Det er en stor meteor, og dette er sjeldent, sa han videre. – Den har mest …

En meteor ble natt til søndag observert over store deler av landet. Norsk meteornettverk jobber på spreng med å finne ut hvor meteoren kan ha landet.

Meteor – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Meteor på VG. … 11. november 2021 1 min lesetid … Oppfordrer til meteoritt-jakt: Her kan du gjøre funn.

Les nyheter, artikler og se videoer om Meteor på VG

Flere meldinger om meteor over Norge: – Aldri sett noe lignende

Flere meldinger om meteor over Norge: – Aldri sett noe lignende – VG

19. nov. 2022 — Lørdag kveld har VG fått meldinger fra flere steder i landet fra folk som som har sett et voldsomt lys på himmelen.

Lørdag kveld har VG fått meldinger fra flere steder i landet fra folk som som har sett et voldsomt lys på himmelen. – Dette er jo så gøy! sier Norsk meteornettverk.

Meteor observert flere steder i landet – VG

11. nov. 2021 — Oppdatert 11. november 2021. VG har torsdag kveld fått meldinger fra personer som flere steder i landet har observert en meteor.

En meteor krysset torsdag over Sør-Norge, før den brant opp over havet i vest.

Ny meteor over Norge – VG

Ny meteor over Norge – VG

12. nov. 2021 — Steinar Midtskogen i Norsk meteornettverk bekrefter overfor VG at de har opptak av en meteor fra både Trondheim, Larvik og Gaustatoppen.

En ny meteor er observert over deler av Norge. – Spesielt at det kommer to på rappen, sier ekspert.

Har snevret inn området hvor de tror meteoritten ligger – VG

28. jul. 2021 — Oppdatert 28. juli 2021. Folk har sett lysglimt og hørt buldring, men så langt har ingen funnet restene av meteoritten som mange så natt til …

Etter å ha fått et bilde av et røykspor, tror Norsk Meteornettverk at meteoritten ligger i et område slitt øst for vannet Glitre.

Øyenvitner til meteoren: – Kom en ildkule rett mot meg – VG

Øyenvitner til meteoren: – Kom en ildkule rett mot meg – VG

25. jul. 2021 — Oppdatert 25. juli 2021. Foreløpige beregninger fra Norsk meteornettverk … Natt til søndag meldte en meteor sin ankomst på norsk jord.

HOKKSUND (VG) Jakten på hvor meteoren falt ned pågår for fullt. Hanna, Mari og Charlotte opplevde de dramatiske sekundene fra tre ulike steder i nærheten av Finnemarka.

Jakten på meteoritten: – Passerte «rett over» hytta – VG

25. jul. 2021 — Oppdatert 25. juli 2021. I natt ble hele Østlandet rystet av den sjeldent store meteoren og dens voldsomme lysglimt og påfølgende buldring.

FINNEMARKA (VG) Folk har sett lysglimt og hørt buldring, men så langt har ingen funnet restene av meteoren. Det kan bli vanskelig, mener ekspert og lokalkjente.

Meteor – VGTV

Dette er ikke en meteoritt · 1:22. Nyheter · 10. feb. 2022 … VG Nyheter: Meteor observert over Sør-Norge … Nyheter · 12. nov. 2021 …

VGTV er Norges største web-tv-kanal. Nyheter, sport og underholdning.

Keywords: vg meteoritt 2021