Vg superliga

Dansk superliga – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Dansk superliga på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Dansk superliga på VG

Superligaen – NÅ Sportsdøgnet – VG Direkte

VG Nå: Sportsdøgnet

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Super League prøver igjen: Har kontaktet 50 klubber – VG

Super League gir ikke opp: Prøver seg på nytt med stor fotball-turnering i Europa – VG

9. feb. 2023 — Storklubbene Real Madrid, Barcelona og Juventus skal ha kontaktet mer enn 50 klubber i Europa i håp om å skape en superliga.

Storklubbene Real Madrid, Barcelona og Juventus skal ha kontaktet mer enn 50 klubber i Europa i håp om å skape en superliga.

Dansk superliga – Sportskalender – VG

Dansk superliga – Sportskalender

Få oversikt over når og hvor Dansk superliga vises på TV. … Dansk superliga. fredag 24. feb. Fotball. 10:00. Nordsjælland – OB. Viasport+. mandag 27. feb.

Få oversikt over når og hvor Dansk superliga vises på TV

Kommentar: Superligaen er en vekker – VG

19. apr. 2021 — En superliga er derfor en direkte trussel mot dagens Champions League og posisjonen til Det europeiske fotballforbundet (UEFA).

En lukket liga for de mektigste klubbene strider mot alt fotballen skal være. Samtidig er det noe lett hyklersk over en del av de hissigste reaksjonene på planene.

Afrikansk superliga bekreftet fra 2023 – VG Nå: Sportsdøgnet

Det afrikanske fotballforbundet (CAF) bekrefter at en afrikansk superliga med de beste klubbene på kontinentet vil starte i 2023.

Hevder europeiske storklubber er enige om superliga – VG

Hevder europeiske storklubber er enige om superliga: – Et angrep på fotballen vi elsker – VG

18. apr. 2021 — Ifølge flere internasjonale medier skal blant andre seks engelske klubber ha sagt ja til å bli med i en europeisk superliga.

Ifølge flere internasjonale medier skal blant andre seks engelske klubber ha sagt ja til å bli med i en europeisk superliga. Nå trues de med å bli ekskludert fra alle andre turneringer.

Slår tilbake etter nederlag: – «Super League» er veldig levende

Superligaen for europeisk fotball gir ikke opp: Real Madrid og Barcelona i møter med sjefen – VG

16. des. 2022 — I EN EGEN LIGA: Real Madrid- og Barcelona-presidentene flørter fortsatt med en mulig Superliga i Europa. Her er Federico Valverde og Karima …

Sjefen for en Superliga i europeisk fotball har på ingen måte gitt opp. Fredag møttes dresskledde fotballtopper i Madrid.

Superliga Srbije tabell – 2022/2023 • VG Live

VG Live

Dansk superliga · Opplysninger til VG: Nordsjælland og Benfica enige om Schjelderup-overgang · Scoret igjen – så sjarmerte han supporterne · Superligaen er ikke …

Dansk superliga – fvn.no

Dansk superliga – fvn.no

Artikler om tema: Dansk superliga

Keywords: vg superliga